Rendőrségi

2011.04.22. 14:22

Vélhetően rablógyilkosság áldozata lett egy idős férfi

Kaposvár - Vélhetően rablógyilkosság áldozata lett egy idős férfi a Somogy megyei Kiskorpádon; a rendőrség csak a halál tényét közölte.

MTI

A www.sonline.hu - saját információra hivatkozva - rablógyilkosságról, a kapos.hu - nem hivatalos forrásokra támaszkodva - a címben kérdőjellel ír az esetről. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-hez eljuttatott közleményében a történtekről mindössze két mondatban tájékoztatott: "Holtan találtak ma reggel Kiskorpádon egy idős helyi lakost házának udvarában. A halál okát és körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával megkezdte".
   
A www.sonline.hu azt írta: a 75 év körüli idős férfit az udvaron leütötték, párját a házban brutálisan megverték, az asszonyt eszméletlen állapotban szállították kórházba. Az elkövetők értékek után kutatva felforgatták az egész lakást. Azt, hogy mit vittek el, egyelőre nem tudni. A földön fekvő férfire péntek reggel nyolc óra körül a szomszédja talált rá, aki értesítette a falugondnokot és az orvost. A háziorvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani.
   
A 77 éves asszony egy szociális otthonban ismerkedett meg párjával. Onnan költöztek vissza a nő kiskorpádi házába. Kertészkedtek, nem nagyon mozdultak ki onnan - értesült a kapos.hu.
   
Bíró Gábor, a megyei főkapitányság sajtóreferense délután az MTI érdeklődésére nem tudott a korábbiakhoz képest új információval szolgálni, az interneten megjelent információkat pedig nem kommentálta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!