Rendőrségi

2011.05.17. 11:14

Húszezressel akarta megvesztegetni a rendőröket

Vesztegetés gyanúja miatt indult eljárás egy férfi ellen, aki a révfülöpi járőröknek felajánlott 20 ezer forinttal próbálta „megoldani”, hogy ittas vezetésért ne induljon ellene büntetőeljárás.

Napló Online

Péntek éjjel nem sokkal tíz óra után egy személygépkocsit állítottak meg a rendőrök Révfülöpön. A sofőr mellett helyet foglaló férfi utas aludt, a kocsiból erős szesz szag terjengett, a vezető beszéde pedig akadozott. Az alkoholfogyasztást a szonda is igazolta, mire a sofőr elővett egy húszezrest és arra kérte a rendőröket, hogy a pénz fejében ne tegyenek ellene feljelentést.

A járőrök az esetet jelentették parancsnokuknak, a férfit előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, ahol ittas járművezetés miatt indult ellene büntetőeljárás. A Veszprémi Nyomozó Ügyészség pedig vesztegetés gyanúja miatt indított a Pest megyei férfi ellen büntetőeljárást - értesült honlapunk a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálatától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!