Rendőrségi

2011.12.21. 12:39

Kegyetlenül megkínzott egy férfit a darabolós gyilkos

Kegyetlenül megkínzott és félholtra vert néhány nappal a darabolós gyilkosság előtt egy 74 éves férfit T. Edit és társa. A nő későbbi áldozatával együtt akarta P. Sztavrosz pénzét megszerezni - írja a Blikk.

Napló Online

A Blikknek a férfi fia, P. Teo mesélte el, mit műveltek az apjával. Állítólag T. Edit zaklatta szerelmével a görög nemzetiségű idős férfit, több ízben pénzt kérve tőle. P. Sztavrosz november 27-én már nem akart pénzt adni a nőnek, s el akarta küldeni zaklatóit, amikor T. Edit és társa a görög férfi lakásának ajtaját benyomva félrelökték, és bejutottak. P. Teo állítása szerint ezután pokoli napok következtek: P. Sztavroszt először saját lakásában, majd elhurcolva, Edit albérletében bántalmazták, kínozták, hogy árulja el, hol rejtegeti pénzét.

Mikor fia nem találta meg otthon az idős férfit, és a szomszédoktól értesült arról, hogy T. Edit zsákokban hord el holmikat a lakásból, feljelentést tett a rendőrségen, majd telefonon megfenyegette a nőt. A telefonhívását követően apját félholtan visszavitték a lakásába.

Sztavrosz úrnak annyi ereje még volt, hogy vonalas telefonján értesítse fiát, majd elájult. Amikor fia és a rendőrség az ajtaján dörömbölt, odavonszolta magát a bejárati ajtóhoz, lakáskulcsát a levélbedobó nyíláson adta ki.

"Apám arcát a felismerhetetlenségig verték. Összevissza törték a bordáját és a testét mindenhol, sőt még fel is gyújtották! Ezt a rendőröknek is elmondta, még azt az égett helyet is megtaláltuk a padlón, ahol mindezt tették" – mesélte zaklatottan a fiatalember, aki néhány nap múlva egy telefonhívást kapott a rendőröktől azzal, hogy elfogták Editet és élettársát, és kihallgatták őket.

Teo állítja: két évvel ezelőtt már kórházba juttatta az asszony az apját, amikork sósavat itatott vele, amely kis híján megölte.

További részletek a blikk.hu-n, kattinston ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!