Rendőrségi

2012.02.20. 16:59

Amatőr betörő - A helyszínen hagyta a mobilját

Tapolca - Két üzletbe is betört a félreérthetetlen nyomot hátrahagyó férfi, így könnyen elkapták a rendőrök.

Napló Online

Két üzletbe is betört, s több tízezer forintot zsákmányolt egy tapolcai férfi. Bejelentés érkezett, hogy a város egyik borozójának kirakatüvegét betörték, majd az ott található zárt pénztárgépet földhöz vágva abból 3.000 Ft készpénzt tulajdonítottak el.

Az elkövető kevésnek találhatta ezt az összeget, ugyanis a vendéglátó helyiségből nyíló ajtón található lakatpántot lefeszítette, majd átment a közös épületben lévő ruházati üzletbe, ahol szintén nem kegyelmezett a pénztárgépnek. Miután azt is összetörte, a benne található 47.000 Ft-ot, valamint megközelítőleg 15.000 Ft értékben különféle ruhákat is magával vitt.

A rendőrök eg ymobiltelefont találtak a helyszínen, melyet a feltételezett elkövető felejtett ott - így könnyen megtalálták a tolvajt, akire tapolcai lakásában csaptak le a rendőrök.  A 26 éves férfit előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene kisebb értékre elkövetett lopás bűntette miatt indult eljárás. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!