Rendőrségi

2012.05.29. 19:42

Tizenhárom családot kitelepítettek gázömlés miatt

Pákozd - Gázömlésről, és ezzel összefüggésben kitelepítésről értesítette a Fejér Megyei Hírlap szerkesztőségét Németh-Kész Mónika.

Zsigó Ferenc


A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy az elsődleges információk szerint egy fűnyíróval sértették meg az egyik gázcsonkot a Pipacs lakóparkban. A gárdonyi kapitányságra 19 óra 27-kor érkezett a bejelentés a gázszivárgásról. A rendőrök értesítették a túzoltókat, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat ügyeleti egységével azonnal a helyszínre vonultak. A rendőrök biztosították a helyszínt, a környék 13 házából 45 főt ideiglenesen kitelepítettek. Az E.On kiérkező szakemberei a sérült gázcsonkot ledugózták, megszüntették a szivárgást, így a lakók 20.20-kor visszatérhettek otthonaikba.

Az eset kapcsán szándékoság (azaz szabálysértés, bűncselekmény) gyanúja nem merült fel, a rendőrség nem indított eljárást - tájékoztatott a szóvivő.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!