Rendőrségi

2012.07.04. 13:31

Összetörték a lopott Suzukit

Veszprém - Nem sokkal korábban ellopott gépjárművel karambolozott, majd a helyszínről elmenekült két személy kedden délután, a sofőrt és utasát még keresik a rendőrök – tájékoztatott a megyei főkapitányság szerdán, megerősítve a Napló keddi információit.

Munkatársainktól

A sofőr nem tudta bevenni a kanyart és kirepültek a gépkocsival a Kádártai úti buszfordulónál a járdára, a lopott piros Suzukit hátrahagyva elmenekültek a helyszínről. A jármű ellopását egy 42 éves veszprémi nő jelentette be, a tulajdonában lévő Suzuki Ingnis típusú személygépkocsit kedden kora délután, 13 óra és fél három közötti időben a lakása előtti parkolóból, a Haszkovó lakótelepről vitték el.

Az elkövető(k) a lopott járművel Veszprémben belterületén közlekedett, amikor a Kádártai utcában az úttestről kisodródott és ott egy drótkerítésnek ütköztek. A baleset következtében egy utcanév jelző tábla is kidőlt, a gépkocsivezető és utasa a járműből kiszállva ismeretlen helyre távoztak. Személyazonosságuk megállapítása és felkutatásuk jelenleg is folyamatban van.





Nagyobb térképre váltás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!