Rendőrségi

2012.08.21. 10:25

Lottómilliomost gázoltak el a 8-as főútvonalon Hajmáskérnél

Hajmáskér - Néhány héttel ezelőtt kétmillió forintot nyert a lottón az a 61 éves hajmáskéri férfi, akit hétfőn este ütöttek el a 8-as főúton.

Szabó Péter Dániel

Augusztus 20-án este egy Várpalota felől Veszprém irányába haladó Audi sofőrje gázolta el a 8-as főút 40-es kilométerszelvényénél a szerencsétlenül járt gyalogost. Kómár Viktória, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője közölte, a Hajmáskéren élő férfi nem a kijelölt helyen kelt át az úttesten, s a helyszínen az életét vesztette.

A 61 éves férfi néhány héttel ezelőtt egy négytalálatos szelvénnyel kétmillió forintot nyert a lottón, tudtuk meg Köbli Miklóstól, Hajmáskér polgármesterétől.

- Rendes, jóravaló ember volt, a faluban is megdöbbenéssel fogadták a tragikus baleset hírét. A közmunka programban is foglalkoztattuk, majd karbantartóként dolgozott az önkormányzatnál. Egyedül élt a Jókai utcai lakótelepen, azt tervezgette, hogy a lottón nyert összegből felújítja a lakását - mondta el a Naplónak a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!