Rendőrségi

2013.03.02. 09:01

Féltékenységből rúgta be az ajtót

Otthonában kereste fel volt párját egy férfi, ám amikor a hölgy – nem tartózkodva otthon – nem nyitott ajtót, néhány rúgással elhárította az akadályt.

veol.hu

Az eset még december végén történt, a helyszíni szemle során egyértelműen látszott, hogy az ajtót valaki berúgta: a fa bejárati ajtó zár felöli részen cipőtől származó nyomok voltak, a tokból a bejárati ajtó zárszerkezete kiszakadt. A rendőrök adat- és információgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként néhány órán belül fény derült az elkövető kilétére - tájékoztatott a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

A balatonakali férfit elfogták és előállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra, ahol elszámoltatása során tettét beismerte. Kihallgatása során teljes vallomást tett, így derült ki a cselekményének magyarázata is: a hölgyet szerelemféltésből kereste fel, ugyanis nem tudta feldolgozni néhány nappal korábbi szakításukat. Néhány kopogtatás után berúgta ajtót, de a házban senkit nem talált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!