Rendőrségi

2015.03.07. 08:31

Egy liter borért adták el az értékes trombitát

Veszprém - Egy zenekar trombitása tett feljelentést a rendőrségen, hogy 2014. október 24-én késő este, egy veszprémi park padján felejtett értékes hangszerét már nem találta ott meg, amikor később visszament érte.

Az ügyben elrendelt nyomozás során kiderült, hogy a trombitát ismeretlen személyek vették magukhoz a parkban, majd azt egy liter bor ellenében átadták a 22 éves Ny. Roland veszprémi lakosnak. Ny. Roland a hangszert egy bizományi boltba vitte be, ahol jóval a piaci ár alatt értékesítette Cs. Zsoltnak. A kereskedő ezután az interneten is meghirdette az olcsón vett árut, ami alapján a nyomozók eljutottak hozzá. A zeneszerszámot épségben meg is találták nála, amit bizonyítékként lefoglaltak, majd visszaadtak tulajdonosának.

Az ügyben Ny. Roland és Cs. Zsolt veszprémi lakosok ellen orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte, és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!