Rendőrségi

2015.11.14. 18:47

Két gépjármű ütközött a 710-esen

2015 november 14-én 19 óra 9 perc körüli időben történt a 710-es számú főút 4. kilométerszelvényében, Papkeszi határában.

Kovács Erika

A műszaki mentés és a baleseti helyszínelés idejére a főutat a balatonakarattyai és a papkeszi körforgalomnál lezárták. A forgalmat a rendőrök a 71-es számú főútra, illetve a 7213-as útra terelték.

Három gyerek és három felnőtt sérült meg abban a balesetben, amely a papkeszi és az balatonakarattyai körforgalom között történt szombaton este. Egy súlyos és öt könnyebb sérültet szállítottak kórházban. A balatonfűzfői tűzoltók áramtalanították a járműveket és megszüntették a forgalmi akadályt. Teljes útzár mellett helyszínel a rendőrség.

A helyszínen azt láttuk, hogy két Ford típusú személyautó akkor ütközött össze, amikor az egyik meg akart fordulni az úton. Úgy tudjuk a súlyos sérült egy felnőtt. A két járműben összesen hatan utaztak, és az ütközéskor mindenki megsérült.

A teljes útlezárás 2015. november 14-én 21 óra 20 perckor véget ért, a forgalom ismét zavartalan. A baleset körüményeit a Balatonalmádi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!