SÉTA

2011.12.16. 16:02

Fotózás a gyakorlatban

Ajka - Fotóklub kezdte meg működését szeptember végén, a szakkörnek a Bródy Imre Gimnázium épülete adott helyett.

Napló Online

Már az első foglalkozáson több tucat fotós barát tért be. Ekkora  érdeklődésre senki sem számított, így pótszékek kerültek a tanterembe. A foglalkozás  légkörét a feszült figyelem és a jó hangulatú viccelődés egyaránt jellemezte. Az érdeklődők között volt, aki milliós értékű felszereléssel érkezett, de olyan is, aki egyszerű, néhány ezer forintot érő fényképezővel jött. Ettől függetlenül mindenki megismerkedhetett olyan fogalmakkal, mint a blende, mélységélesség vagy az aranymetszés.
Nagy izgalommal várom a következő előadásokat, mert nagyon szeretek fotózni. Örülök annak is, hogy kötetlen előadások, felkészült előadók és színes diabemutatók segítségével vezetnek be minket a fotózás rejtelmeibe. Kortól függetlenül mindenkit lekötnek a témák, így a fiatal tanulótól elkezdve a nyugdíjas fotókedvelőig minden korosztályból  találunk érdeklődőket a csoportban.

Nagy Eszter
Bródy Imre Gimnázium,
Ajka

A sajtó és Tanulás (Séta) rovat további cikkeiért klikk ide

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!