Sport

2009.11.21. 03:34

Közös csapattal - A zirci és veszprémi judósok remekeltek Galántán

Zirc, Veszprém - A szlovákiai Galánta volt a házigazdája a Szlovák Open elnevezésű nemzetközi judo versenynek.

Novothny Ottó

A zirci Vincze Judo Club fiataljai (13 és 17 év közötti sportolók léphettek tatamira) ott voltak a magyar, ukrán, orosz, cseh, osztrák, román, angol, szlovén, horvát és persze szlovák cselgáncsozókat felsorakoztató mezőnyben. Érdekesség, hogy a zirciek meghívását elfogadva három veszprémi (Veszprém Judo SE) ifjú is a csapattal utazott.

A társulatot kísérő szakemberek elmondták, hogy a jól szervezett rendezvény megítélését időnként beárnyékolták a vitatható dírói döntések, de alapvetően remekül érezték magukat a judókák.

Közülük a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel Vincze Botond (Zirc) és Windischmann Bence (Veszprém). Ezüstérmet érdemelt ki Vincze B. (17 évesek között) és a veszprémi Horváth Dorottya, aki a 15 és 17 esztendősök között egyaránt második helyen végzett.

Harmadik lett Németh Anna, Vincze Balázs, Piedl Márk (valamennyien Zirc), illetve Horváth László Levente (Veszprém). Negyedik helyen zárt Németh A., ötödiken Szili Martin, hetediken Kovács Kristóf (mindketten Zirc).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!