Sport

2010.02.16. 13:45

Mangán-kupa: díj a legszebbnek is

Úrkút - Idén is megrendezték a hagyományos Mangán-kupát.

Horváth Gábor

A kétnapos eseményen női kézilabda, illetve férfi futballtornát szerveztek a helyi és környékbeli csapatok részvételével.

A kézilabdázóknál dupla úrkúti siker született, az első helyen a hazaiak egyes, a másodikon pedig a kettes számú együttese végzett. A harmadik a Nyirád lett. A nap legjobb játékosának Kéri Alaxandrát (Úrkút II.), kapusának Karáth Szabinát (Csopak) választották meg, a gólkirályi címet pedig a balatonfürediek játékosa, Vajay Szilvia érdemelte ki.

Másnap a labdarúgók vették birtokukba a tornatermet. A kupát a Fejér megyei Baracs SE szerezte meg, a második helyen az Ajka Kristály végzett, a harmadik az Úrkút I. lett.

Érdekesség, hogy ezen az eseményen a fiúknál a legjobb kapus (Tóth Norbert, Baracs) és a gólkirály (Takács Dávid, Úrkút I.) mellett a legszebb játékost szokták kitüntetni. A megtisztelő, ezzel együtt az alanyt az ugratások fő céltáblájává tevő elismerést idén Pávlicz Péter (Úrkút I.) érdemelte ki.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!