Sport

2010.02.11. 15:47

Péczely Péter ismételt

Balatonalmádi, Budapest - A Körmöczi Zsuzsa kupa nemzetközi szenior teniszviadalon ismét remekelt az egykori fűzfői versenyző, Péczely Péter.

Novothny Ottó

A kitűnő sportember a 65 esztendős kategóriában lépett pályára, ahol 32-es táblán kezdték meg a küzdelmeket a korosztályos teniszezők. A rendezvény a nemzetközi szövetség (ITF) besorolása szerint harmadik kategóriás volt.

Péczely Péter előbb a magyar Dobrovolni, majd a szintén honfitárs Lelkesi ellen győzött magabiztosan. A legjobb négy között a spanyol Fernandez sem tudott játszmát nyerni az almádi teniszező ellen, a döntőben a második kiemelt lengyel Roman Mrozek volt a riválisa.

Az első játék még izgalmasan alakult (7:6), ám a másodikban Péczely 6:1-re diadalmaskodott és így természetesen a tornát is megnyerte, vagyis megvédte címét.

A szenior teniszező elmondta, hogy legközelebb a török Antalya városában lép salakra, ahol évről évre hagyományosan erős nemzetközi mezőny gyűlik össze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!