Sport

2010.05.02. 05:07

Mayweather továbbra is veretlen (frissítve: fotókkal)

Las Vegas - Megőrizte veretlenségét Floyd Mayweather Jr.: az ex-világbajnok egyhangú pontozással verte meg ellenfelét, az ugyancsak amerikai Shane Mosleyt a Las Vegasban zajló szombat esti összecsapásban.

MTI

Az MGM Grand Garden Arenában zajló ütközet során a 33 éves Mayweather nem adott esélyt a nála öt évvel idősebb, és a WBA (Boksz Világszövetség) váltósúlyú bajnoki övével büszkélkedő ellenfelének. A világ egyik legjobb védekező ökölvívója 11 menetet nyert a 12-ből, s ezzel tovább javított eddigi mérlegén: mind a 41 profi meccsét megnyerte, ráadásul 25-öt kiütéssel.

Bár a második menetben Mayweathert megrendítették ellenfele ütései, rögtön visszavette az irányítást, mozgékonyságának, villámgyors ütéseinek és sziklaszilárd védekezésének köszönhetően uralta a mérkőzést a hátralevő menetekben.

Jóllehet nem világbajnoki cím volt a tét, mégis szerte földön nagy várakozás előzi meg a profi boksz két klasszis képviselőjének hétvégi összecsapását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!