Sport

2010.07.20. 13:03

Csanádi Jánosné kilenc aranyat szerzett

Tótkomlós - Kilenc számban állt rajthoz és valamennyit meg is nyerte korosztályában a gyulafirátóti Csanádi Jánosné a tótkomlósi nemzetközi szenior úszóversenyen.

B. Virág Rita

Ötödik alkalommal rendezték meg a tótkomlósi nemzetközi szenior úszóversenyt, ahová mintegy huszonkilenc egyesület adta le nevezését, így közel kétszáz veterán úszó tette próbára tudását.

A gyulafirátóti Csanádi Jánosné a 33 méteres medencében lebonyolított viadalon kilenc aranyérmet szerzett. Az egyhosszos pillangón, háton, mell- és gyorsúszásban is a leggyorsabb volt, sőt utóbbi számban új egyéni rekordot ért el 20.40-es idővel.

Nyert a négyhosszos vegyesúszásban is, és négy váltóban is rajtkőre állt, mind a néggyel aranyérmet szerzett.

A jövő hétvégi göteborgi világbajnokság előtt igen biztatóak Magdi eredményei. Ott 100 és 50 mellen, valamint 50 gyorson szeretne minél jobb helyezést kiharcolni.

A rajtlistát böngészve Magdi elmondta, 100 mellen a kilencedik, 50 mellen és 50 gyorson pedig a hatodik legjobb idővel rendelkezik.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!