Sport

2010.11.30. 12:06

Egész napos aerobikozás

Veszprém - Második alkalommal rendezik meg a Tesco Fitt Napokat december 4-én, szombaton, a Veszprém Arénában.

Szabó Zsuzsanna

A tavalyi nagy sikerű rendezvényen több, mint háromszázan vettek részt, idén várhatóan pedig még többen jönnek majd el és mozognak együtt a fél kilenctől, késő délutánig tartó sportnapon. Az eseményen résztvevőket a hazai fitneszvilág legismertebb edzői és sztárelőadói mozgatják meg különböző stílusú és hangulatú óráikon. Az ötvenperces edzések egymást követik, köztük tíz perc szünet lesz frissítésre, lazításra.

Tíz órától Katus Attila, hatszoros aerobik világbajnok zsírégető órával kezd.  Veszprémben alakformáló tornát fogok tartani, bár azt gondolom, hogy a testmozgás nem csak arról szól, hogy jó alakunk legyen, hanem arról is, hogy egészségesek legyünk és jó legyen a közérzetünk. Ez után Varró Gyula aerobik performance-a következik, ahol a koreográfia alap aerobik elemek és táncos lépések kombinációjából épül fel.


Déltől Czanik Balázs, a capoeira aerobic létrehozója avat be minden érdeklődőt és mozogni vágyót. A capoeira aerobic a brazil küzdősportból, a capoeirából született mozgásforma, melyben táncos és a küzdősportra jellemző gyakorlatokkal egyaránt találkozhatunk majd. Délután egy órától Szentgyörgyi Rómeó, Fitt napot, Veszprém! címmel tart edzést azoknak, akik kedvelik a könnyed, vidám hangulatot és a latin zenét.

Ezt követőenTatarek Rezső ironbox órája dolgoztat meg mindekit. A volt serdülő- és ifjúsági magyar bajnok bokszoló az ökölvívás ütéstechnikáit ötvöző, erősítő, magas intenzitású órát tart. Az izzasztó edzések végeztével levezetésként Dallos Ágnes pilates óráján nyújthatnak le az órákon elpilledt résztvevők.

A fitneszórákon kívül lesz Életmód Expó, ahol az érdeklődők a legújabb trendekkel és sporteszközökkel, egészséges ételekkel és italokkal ismerkedhetnek meg, valamint szaktanácsadáson vehetnek részt. A fitnesz Parkban pedig a legújabb fitneszezközöket lehet kipróbálni, illetve szakértők tanácsát kérni.
A rendezvénysorozathoz jótékonysági akció is kapcsolódik, a szervező Budapest Sportiroda (BSI) és a Tesco minden belépőjegy után 200 forintot átutal a Hátrányok Dacára Alapítvány Javára.

A rendezvényre jegyet venni elővételben az Arénában, vagy az eseményt szervező BSI nevezési irodában, illetve a helyszínen lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!