Sport

2011.02.10. 13:11

Dupla úrkúti siker

Úrkút - A házigazdák sikereivel zárult a Mangán-kupa. Az eseményen hagyományosan férfi kispályás futball és női kézilabdatornát rendeztek.

Horváth Gábor

Az úrkúti sportcsarnok elsőként a labdarúgó tornának adott otthont, a körmérkőzéses küzdelemből a házigazdák kettes számú csapata jött ki győztesen. A torna legjobb kapusa Laki Bálint (Peremarton) lett, a gólkirályi címet pedig Takács Dávid (Úrkút II) szerezte meg. A hagyományok szerint a Mangán-kupán minden évben egy különleges díj is gazdára talál: a közönség hölgytagjai  ezúttal már másodszor  Pávlicz Pétert találták a legszebb játékosnak.

Másnap a női kézilabdázóké volt a főszerep. Az első helyet az Úrkút szerezte meg. A legjobb kapusnak Hartmann Ritát (Úrkút), mezőnyjátékosnak pedig Varga Erikát (Motax Pápa) választották meg. A gólkirály a nyirádi Horváth Vanda lett.

 



Eredmények, futballtorna: 1. Úrkút II, 2. Peremarton, 3. Ajka Kristály, 4. Baracs, 5. Csetény, 6. Úrkút I. Kézilabdakupa: 1. Úrkút, 2. Motax Pápa, 3. Nyirád, 4. Ősi, 5. Pápa KC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!