Sport

2011.04.15. 07:19

Országos bajnoki címet ünnepelhettek

Alsóörs - Az alsóörsiek nyerték meg az Erima kézilabda utánpótlás bajnokság U-13-as országos döntőjét, s ezzel megvédték tavaly szerzett címüket.

Horváth Gábor

Igencsak izgalmas tornára volt kilátás a siklósi Táncsics iskolában, hiszen a tizenhárom esztendősök országos fináléjában több csapat is eséllyel indult harcba az első hely megszerzéséért.

A magas színvonalú viadalt végül mégis meggyőző fölénnyel nyerte meg az MKB alsóörsi utánpótlás-központjának együttese, amely egységes, erőt sugárzó játékkal rukkolt elő. A Hidasi Ferenc-Lipták Gyula edzőpáros irányította alakulat hibátlanul lett első a csoportjában, az elődöntőben a Békéscsabát verte (26:21), a fináléban pedig a házigazda Kanizsa Siklóst fektette két vállra (20:17).

A győztes együttes névsora: Kovács Márk (a torna legjobb kapusa lett), Vörös Bence, Zana Márk, Németh Benjamin, Hertelendy Levente, Bokor Gábor, Burger Ákos, Perédi Patrik, Szöllősi Bálint, Szakács Ádám, Megyeri Pál, Soponyai Martin, Vass Ákos, Virág István, Fekete László, Ékes Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!