Sport

2011.05.04. 14:55

Százperces nőifocigyőzelem

Sopron - Az NB II-es női labdarúgó-bajnokságban minden bizonnyal végleg lerázta riválisát a Veszprém Gizella SE.

Novothny Ottó

Sopron-Gizella SE
0:3 (0:2)
Sopron, 100 néző. V.: Ábrahám. Gizella: Dömsödi  Tolner, Faddi, Kikl, Hogya (Valler), Borbély, Németh, András, Varga, Hegedüs, Borbélyné (Kun). Edző: Laki Zoltán.
Gólszerző: Varga 2, Hegedüs.
Laki Zoltán edző beszámolója szerint a mérkőzést ugyanaz a játékvezető irányította, aki a két klub korábbi összecsapását botrányosan vezette. A történet ezúttal is megismétlődött: a veszprémiek szereztek vezetést, ám egyenlítés helyett ezúttal a hazaiak faragni kezdték az ellenfelet. Tíz szabadrúgást végezhettek el a házigazdák a Gizella kapujának közeléből, ám a játékrész végén mégis a Veszprém növelte előnyét. Ezt követően nyilvánvaló büntetőt nem kaptak meg a vendégek, illetve 53 percig tartott a második félidő. Laki mester szerint a körülmények ismeretében különösen dicséretes a Gizella helytállása, nem beszélve a győzelemről.
A tabellát a Nyíregyháza vezeti 31 ponttal, a Hegyvidék a második 30 ponttal. A Gizella (19) harmadik, míg a Sopron (14) a negyedik, a Dorog (2) pedig a sereghajtó.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!