Sport

2012.01.21. 05:12

Sümeg: javítani szeretnének

Sümeg - Ugyan a nyolc közé jutás már elúszott a férfi röplabda NB I-ben a Sümeg RE számára, azonban a Debrecen ellen így is kötelező a győzelem szombaton hazai pályán.

B. Virág Rita

Az elmúlt héten sorsdöntő mérkőzést játszott a Sümeg a Csepel otthonában, ám igazán nem tudta megnehezíteni ellenfele dolgát és simán kikapott 3:0-ra. Ezzel az is eldőlt, hogy nem tud a nyolc közé jutni az SRE.

- A héten igyekeztem felrázni a srácokat, bár őszintén szólva elég hiányos volt a létszám az edzéseken - kezdte Gőczi István, a sümegiek múlt héten kinevezett trénere. - Ettől függetlenül nagyon bízom benne, hogy összekapja magát a csapat, hiszen verhető alakulat a Debrecen.

Gőczi István hozzátette, azért is fontos lenne a szombati siker, mert Petre Eduárd utolsó mérkőzését játssza sümegi színekben, a román röplabdás ugyanis visszatér hazájába, és jó lenne méltóképp búcsúzni tőle. Ráadásként a bajnoki után röplabdás bált tartanak, ahol egy győzelemmel meg lehetne alapozni a jó hangulatot.

- Egyelőre nem tudom, kikre számíthatok a meccsen, hiszen a zalaegerszegiek (Horváth Cs., Gerencsér) edzésekre továbbra sem tudnak járni. Jó hír viszont, hogy Cziczó Gábor felépült gyomorrontásából, vele mindenképpen erősödünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!