Sport

2012.04.18. 07:07

Nem lesz ''tériszony''

Veszprém - Döntő mérkőzést játszik csütörtökön este a veszprémi futsalcsapat, amely az NB II felsőházi rájátszásának rangadóján a Ferencváros együttesét fogadja a Március 15. úti csarnokban.

Horváth Gábor

Nagy meccsnek nagyobb csarnok dukál - az 1. Futsal Club Veszprém csütörtökön (kezdés 19.30) az egyetemi munkacsarnok helyett a Március 15. úti létesítményben fogadja legnagyobb riválisát.

A bakonyiaknak biztosan nem lesz "tériszonyuk", hiszen előző hétvégén, a Magyar Kupa elődöntőjében a Veszprém Arénában léptek pályára.

- Maximális sikerként könyvelhetjük el a négyes döntő megrendezését - fogalmazott Rajki Tamás, a klub ügyvezetője. - Körülbelül kétezer néző látogatott ki  két nap alatt, ami remek szám. Szakmailag tanulságos volt a torna, testközelből tapasztalhattuk meg, hogy a mezőny két élcsapata, a Rába ETO és a Berettyóújfalu hol tart. Más dimenzió az övék, láttuk, hová kell eljutni, miként kell dolgozni.

Rajki Tamás hangsúlyozta: a Ferencváros elleni csütörtöki rangadó megnyerése komoly lépés lenne a bajnoki cím megszerzése felé. A veszprémiek idegenben vereséget szenvedtek a zöld-fehérektől, hazai környezetben viszont legyőzték őket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!