Sport

2012.08.31. 17:27

Veszprém FC: A döntetlen után idegenben kell javítani

Veszprém - A Veszprém FC NB II-es labdarúgócsapata két pontot hazai pályán veszített el, hiszen a Győr II ellen döntetlent játszott.

Novothny Ottó

- Nagyon mérges vagyok az iksz miatt, mert ebben a kiélezett helyzetben ilyesmit nem szabad megengedni magunknak - mondta Vágó Attila, a veszprémiek szakvezetője. - Sőt, a hazai meccseket kötelező hozni és még idegenből is mellé kell tennünk jó néhány pontot.

- Itt az alkalom vasárnap.

- A Gyirmóttal egyformán állunk, négy-négy pontot gyűjtöttünk. Úgy gondolom, hogy háromesélyes a találkozó, hiszen ők is alakulófélben lévő együttes. Tavaly is harcoltunk a bronzéremért, végül az utolsó percekben kapott góllal maradtunk alul.

- Feltételezem, alaposan kilesték egymást.

- Nem véletlen, hogy Csank János itt volt a legutóbbi meccsünkön, ahogy persze én is megnéztem a Gyirmótot. Több új játékost is igazoltak, egyértelműen még össze kell forrniuk. Hiszem, megfelelő önbizalommal és fegyelmezett teljesítménnyel bárkit képesek vagyunk legyőzni. Ebbe pedig a gyirmótiak is beletartoznak. Persze akkor sem lennék szomorú igazán, ha csak egy pontot szerzünk.

- Hogyan oldódott meg a kapusprobléma?

- Azt hiszem, sikerült remek megoldást találnunk. Négy hónapra kölcsönszerződéssel hozzánk jött Kiss Máté. Az utolsó pillanatban sikerült ezt az üzletet lebonyolítanunk, hiszen augusztus 31-ig tartott az átigazolási időszak, de végül itt van, és minden bizonnyal vasárnap már ő áll majd a veszprémi kapuban. Huszonkét esztendős, és eddig kevesebb lehetőséget kapott éppen a veszprémi Csernyánszky Norbert mögött a Paksban.

- A sérültek állapota remélhetően javul.

- Homma és Eugene is meglepően gyorsan meggyógyult. Elképzelhető, hogy mindketten kispadra ülhetnek.


A sérültek mellett vannak betegek is

Vágó Attila elmondta még, hogy miközben a sérültek állapota örvendetesen javul, Ihász, Burcsik és Molnár Z. is lázas beteg volt a héten. Előbbi kettő biztosan nem játszik holnap, utóbbi pályára lépése bizonytalan. Ugyanakkor Tarczy Pált még mindig benntartják a kórházban, a klub tájékoztatása szerint a jövő hétvégén mehet majd haza, és utána kezdheti meg óvatosan a munkát.

- Kezdünk kiegyenesedni, de vannak még gondjaink - állapította meg végezetül Vágó Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!