Sport

2012.10.31. 05:05

Bronzéremért harcolhatnak a lányok

Veszprém, Kecskemét - A másodosztályú női labdarúgó bajnokságban idegenben szerzett fontos három ponttal harcol tovább a harmadik helyezésért a tabellán a Veszprém FC csapata.

Novothny Ottó

Kecskemét-Veszprém FC
1:2 (0:0)
Kecskemét,  100 néző. VFC: Dömsödi - Tolner, Faddi, Szalai, Hogya  Kun, Kiss, Németh : Kalász (Boross), Piszker, András. Edző: Laki Zoltán.
Gólszerző:  Nagy, ill. Dömsödi, Piszker.

A kellemetlen időjárási viszonyok között megrendezett találkozó első félidejében a vendégek elsősorban a védekezésre koncentráltak. A szünet után a házigazdák megszerezték a vezetést és a játékos tovább irányítva tóbb gólszerzési lehetőséget is kidolgoztak. Ám ekkor a veszprémiek szabadrúgáshoz jutottak és Dömsödi Petra a bakonyiak hálóőre hatalmas góllal egyenlített. Ez megtörte a vendéglátókat, a VFC viszont lendületet kapott és végül sikerült megnyerni a találkozót.

A több sérült játékosát is nélkülözni kénytelen veszprémieknek változatlanul esélyük van a harmadik hely megszerzésére. A pontvadászat jövő tavasszal folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!