Sport

2012.10.10. 17:01

Liga-kupa: A cserecsatár góljai döntöttek

Pápa - Seye duplájával győzte le a Lombard Pápa szerdán hazai pályán a Kaposvár alakulatát a labdarúgó Liga-kupa harmadik fordulójában.

Horváth Gábor

Lombard Pápa - Kaposvár 2:1 (0:0)

Pápa, 150 néző. Vezette: Oláh (Farkas, Horváth).

Lombard Pápa: Szűcs Nagy (Sekour, a 46. percben), Balogh, Tóth, Présinger Rodenbücher, Horváth Arsic, Tóth B. (Cekulajevs a 68. percben), Maric (Seye az 52. percben) Benko. Edző: Zsivóczky Gyula.

Kaposvár: Horváth Fenyvesi (Házi a 81. percben), Vadas, Zámbó, Kovács Katona, Thian, Vrucina (Kovacevic a 71. percben) Diallo (Földes a 64. percben), Böjte, Kovacic. Edző: Prukner László.

Gólszerző: Seye az 59. és a 68., illetve Katona a 80. percben. Sárga lap: Rodenbücher a 3. percben.

Kiállítva: Kovács a 61. percben.

A Liga-kupa 2012/2013-as szezonjának harmadik fordulójában a Kaposvárt fogadta a Pápa, amely egy-egy győzelemmel és vereséggel várta a hétvégi bajnoki szünet miatt kiváló gyakorlásnak ígérkező mérkőzést.

Az első félidő nem hozott túl sok eseményt, a hazaiak bemutattak ugyan néhány szép akciót, a Kaposvár kapuját nem sikerült bevenni.

A jég fordulás után tört meg, a csereként beálló Seye először Présinger pontos beadását váltotta gólra, majd Balogh kipattanó lövése után volt eredményes. A két találat között megfogyatkoztak a vendégek, Kovács Seye lerántásáért kapta meg második sárga lapját. A folytatásban a kaposváriak még szépítettek, Katona 11-esből talált be, de egyenlíteni már nem tudtak.

A Lombard legközelebb október 20-án lép pályára, Szűcs Lajosék aznap a Budapest Honvéd csapatát fogadják a bajnokság 11. fordulójában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!