Sport

2012.11.15. 07:00

Dupla röplabda-forduló

Megyei körkép - Hasonló helyzetből várja a következő bajnoki fordulót a veszprémi női és a sümegi férfi röplabda-együttes. Előbbi pénteken, utóbbi szombaton lép legközelebb pályára.

Horváth Gábor

A Veszprémi Egyetem SC női röplabdacsapata legutóbb a Békéscsabával szemben maradt alul az NB I-es pontvadászatban. A lányok hazai pályán szenvedtek sima, 3:0-s vereséget. Katona Péter edző a mérkőzést követően megjegyezte: a szettek közepéig tudták tartani a lépést az alföldiekkel, ám mindig közbejött egy-egy hiba, ami után nem sikerült visszakapaszkodni.

A bakonyi együttes jelenleg sereghajtó a legmagasabb ligában kilenc mérkőzésén négy pontot szerezve. A VESC pénteki ellenfele az egy találkozóval többet játszó, ötödik helyen álló ÚTE csapata lesz, az összecsapás 17.30-kor kezdődik az egyetemi csarnokban. A veszprémiek vasárnap is pályára lépnek, akkor szintén otthon (16 órakor) a Miskolc lesz az ellenfelük.

A VESC-hez hasonlóan a Sümegi RE is gyenge szezonrajtot produkált, a megyei csapat jelenleg utolsó előtti a férfi NB I-ben. A sümegiek az előző körben a Kazincbarcikától szenvedtek sima, 3:0-s vereséget, előtte Kecskeméten kaptak ki.

A Kaposi Tamás játékos-edző által irányított alakulat szombaton 18 órakor a második helyen álló Dág csapatát fogadja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!