Sport

2013.04.19. 18:04

A harmadik fordulóban javíthat a Barabás

A Fehérvártól elszenvedett fiaskó után szombaton a Dunaújváros ellen javíthat a Veszprém Barabás Duna Takarék KC NB I-es női kézilabda csapata a rájátszás 5-8. helyéért zajló küzdelemsorozatban.

Napló sport

A veszprémi hölgyek a középcsoportban eddig két mérkőzést vívtak: előbb legyőzték a Kiskunhalast 28:25-re, majd 27:24-re kikaptak Fehérváron.

- Többször bebizonyosodott már, hogy nekünk nem jók a hosszú szünetek a bajnokságban - vélekedett Róth Kálmán, a Veszprém trénere. - Nyilván ez a csapat fiatal átlagéletkorából is adódik. Kiestünk a ritmusból és nem tudtunk egyből visszarázódni, így volt ez a Fehérvár otthonában is. A mérkőzésen persze akadtak jó időszakaink, ám senki sem nyújtott kimagasló teljesítményt és a védekezésünk is hagyott némi kívánnivalót maga után. No meg aztán nemcsak a Fehérvárt, de mást is le kellett volna győznünk a két pont megszerzése érdekében - összegzett a kiváló szakember.

Nagy kérdés, hogy milyen napot fog ki a Barabás KC (a képen Planéta) (Fotó: Orosz Péter)

Az 5-8. helyért zajló rájátszás szombaton folytatódik, Róth Kálmán tanítványai Dunaújvárosban szerepelnek.

- Ebben a négyesben nincs nagy különbség az együttesek között. Nagyban meghatározhatja az összecsapás végkimenetelét Ferling gólerős játéka is. A rivális nyitott védekezése nagyon veszélyes, erre külön is készültünk.

Az még kérdéses, hogy Palotás Fanni vállalni tudja-e a játékot, gyomorproblémái miatt legutóbb nem szerepelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!