Sport

2013.10.22. 07:45

Tíz veszprémi futsalgól

Veszprém – Minden gond nélkül, gólparádét rendezve fektette két vállra a sereghajtót a veszprémi csapat a futsal NB I-ben.

Horváth Gábor

A bajnokság hatodik fordulójában a Nagykáta látogatott a Március 15. úti csarnokba hétfőn. A bakonyiak jó formában, a vendégek minden meccsüket elveszítve, az utolsó helyről várták a találkozót. Már a meccs első perceiben látszott, hogy nagy a különbség a két alakulat között: a Veszprém azonnal átvette a kezdeményezést és veszélyes helyzeteket alakított ki.

A fölény a negyedik percben érett találattá, Vas volt eredményes, majd némi meglepetésre egyenlítettek a vendégek. A küzdelem egy percig volt izgalmas, Tatai lőtt szemre tetszetős gólt és a szünetig még háromszor került a vendégek kapujába a labda (sorrendben: Tar, Tatai és Szabadfi volt a végrehajtó). A Nagykáta a szünet előtt szépített, a második félidőben azonban már momentuma sem nagyon volt.

Madarász János tanítványai egyre magabiztosabban játszottak, szép támadásokat vezettek és a helyzetkihasználás is jó volt. A másik oldalon is akadt egy-két lehetőség, de Reveland, majd Sárdi simán hatástalanította a kósza próbálkozásokat.

Eredmény: 1. Futsal Club-Nagykáta 10:2 (5:2).

Március 15. úti csarnok, 500 néző. G.: Vas 3, Tatai 3, Tar, Szabadfi, Marton 2, ill. Lovasi 2.

Az állás: 1. Győr 15 pont, 2. Berettyóújfalu 15, 3. Aramis 15, 6. Veszprém 10.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!