Sport

2013.12.29. 18:45

A Veszprém KC kikapott a Dunaújvárostól

Dunaújváros - Az első osztályú női kézilabda bajnokság ünnepi mérkőzésén a hazaiak jobb védekezésüknek köszönhetőn tartották otthon a két pontot.

Novothny Ottó

A Veszprém KC az idei bajnokság első fordulójában kikapott a Dunaújvárostól, ezért most az esélytelenek nyugalmával készült a visszavágásra .

A dunaújvárosi sportcsarnokban ezer néző előtt Heim és Jolántai játékvezetők irányításával léptek pályára a csapatok. A hazaiak hamar elhúztak (7. perc, 5:1), majd Róth Kálmán edző időkérése után a veszprémiek a 21. percben egyenlítettek, 10:10. Ezt követően mindig a vendéglátóknál volt az előny, de a Veszprém többször is utolérte riválisát. A félidőben is döntetlen, 13:13 volt az állás.

A második játékrész ismét dunaújvárosi jobb teljesítménnyel indult (46. perc, 22:18), ám ezután a vendégek, hiába küzdöttek becsülettel, már nem tudtak egyenlíteni. Igaz, öt perccel a lefújás előtt 27:25-nél még nem dőlt el semmi, de a végjáték egyértelműen a házigazdáknak sikerült jobban és végül magabiztosan, megérdemelten nyertek, 30:25 arányban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!