Sport

2015.03.07. 18:06

Balaton Vízilabda Klub: Hazai pólós siker

Balatonfűzfő - A Balaton Vízilabda Klub legkisebbjei hazai közönség előtt arattak fontos diadalt a Soproni VSE együttese felett, és szoros csatában maradtak alul a Győrrel szemben.

Heffler Péter

A hétvégén a Balaton Uszoda adott otthont a Dunántúli Vízilabda Liga Baby bajnokságának legutóbbi fordulójának, ahol a Balaton Vízilabda Klub csapata a Sopron és a Győr együttesét látta vendégül. A hazaiak előbbit 4-3 arányban legyőzték, míg a GYVSE ellen nagy csatában 7-5-re alulmaradtak.

– Összességében nagyon jól sikerült a hazai forduló – amit valójában a Füred együttese rendezett, de nálunk Fűzfőn –, amin végig jó játékkal, kevés hibával, izgalmas meccseket vívtunk – kezdte Kerekes Csongor, a Balaton Vízilabda Klub elnöke. – Sajnos a Győr ellen két góllal alulmaradtunk, de a mérkőzés pozitívuma, hogy itt tudtak játszani azok a gyerekek is, akiket eddig éles helyzetben még egyáltalán, vagy csak alig láttunk. Igaz, ha itt is nyertünk volna, akkor már biztosan a bajnokság felsőházi rájátszásában folytathattuk volna, így azonban még komoly tétje lesz a soron következő, Szombathely elleni találkozónak – értékelt Kerekes Csongor.

A BVK-ban remek teljesítményt nyújtott a kapus Nagy Benedek, és a három-három találatig jutó Brodmann Máté-Szabó Bence páros.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!