Sport

2015.06.04. 11:21

Futottak és tempóztak a gyerekek Zircen

Zirc - Első alkalommal rendezte meg a városi önkormányzat az úszás és futás sportágakat felvonultató aquatlon versenyt gyermekek számára.

Kelemen Gábor

A rendezvényt Ottó Péter polgármester nyitotta meg. Hangsúlyozta, a résztvevők már azzal győztesnek vallhatják magukat, hogy a sportolást választották ezen a szombat délelőttön. A versenyhez kitartást és nemes küzdelmet kívánt mindenkinek.

A mintegy harminc résztvevő öt korcsoportban mérte össze úszó-, és futótudását. A helyezettek: Óvodások: 1. Csillag Bertalan, 2. Csillag Benedek. Újonc B lány: 1. Buda Tekla. Fiú: 1. Berkes Mihály, 2. Király Levente, 3. Kutasi András. Újonc A lány: 1. Sefcsik Ildikó Vivien, 2. Bittmann Panna, 3. Kiss Rebeka. Fiú: 1. Szabó Bence, 2. Tribel András, 3. Buda Benedek. Gyermek fiú: 1. Rezeli Roland, 2. Ulrich Attila, 3. Eisenburger Kuno. Serdülő lány: 1. Ulrich Anna Csenge. Fiú: 1. Dobos Csanád, 2. Rezeli Martin.

Első alkalommal rendezték meg az aquatlon versenyt
Fotó: Kelemen Gábor

Korcsoportonként és nemenként az első három helyezett éremdíjazásban részesült, a teljesítményt elismerő oklevelet pedig minden résztvevő átvehetett.

A legfiatalabb indulónak járó emléklapot egy ikerpár érdemelte ki. A szervezők jövőre is meg szeretnék rendezni az aquatlon versenyt a Bakony fővárosában, remélik, hogy a következő alkalommal még többen állnak rajthoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!