Sport

2015.12.14. 20:26

Királyok és bajnokok a veszprémi kispályán

Veszprém - A Hungaropharma és az Astrid Senior lett idén a megyeszékhely kispályás királya, azaz a Bajnokok Bajnoka. Meglepetések, eredmények, különdíjak.

Horváth Gábor

Ebben az évben is megrendezték a Bajnokok Tornáját, a bakonyi megyeszékhely legjobb kispályás labdarúgócsapatainak megmérettetését.

A Veszprém Arénában tartott viadalon azok az együttesek mérték össze két csoportban (junior és szenior) tudásukat, amelyek a szabadtéri bajnokságok különböző osztályait megnyerték.

Az eredményekről és a különdíjasokról Mihály András, a Veszprémi Szabadidő és Tömegsport Egyesület elnöke tájékoztatta lapunkat.

A junioroknál papíron meglepetés született, hiszen a negyedosztály bajnoka győzött, de aki ismeri a Hungaropharma csapatának játékerejét, ezen azért különösen nem csodálkozik.

A szeniorok csoportjában az Astrid Senior nagy csatában vívta ki a Bajnokok Bajnoka címet.

A Hungaropharma (kék mezben elöl a gólkirály Molnár Péter) megállíthatatlan volt (Fotó: Penovác Károly)

Eredmények, juniorok: Atom Anti-Hungaropharma 0:3,  DS Optim–V-Boys 1:1, Atom Anti–DS Optim  2:0, Hungaropharma–V-Boys 6:1, V-Boys–Atom Anti 1:4, Hungaropharma–DS Optim 3:2. A végeredmény: 1. Hungaropharma, 2. Atom Anti, 3. DS Optim, 4. V-Boys. Különdíjak, legjobb kapus: Kruppa Péter (Atom Anti), legjobb játékos: Osvald Tibor (Atom Anti), gólkirály: Molnár Péter (Hungaropharma).

Szeniorok: Astrid–Atom Antal Senior 5:0, Atom Antal Senior–Légrádi és barátai  0:4, Légrádi és barátai–Astrid 1:1. A végeredmény: 1. Astrid, 2. Légrádi és barátai, 3. Atom Antal. Különdíjak, legjobb kapus: Horváth Tamás (Astrid Senior), legjobb játékos: Illés Zsolt (Légrádi és barátai), gólkirály: Piri Ottó (Astrid Senior).

Ahogyan azt megszokhattuk a Bajnokok Tornája alkalmával a szabadtéri kispályás bajnokság legjobbjait is díjazták. Az elismeréseket, ajándékokat Porga Gyula polgármester és Mihály András adták át. A csapatok és a gólkirályok (róluk keretes írásunkban – a szerk.) mellett játékvezetők, sportaktívák munkáját is kitüntették.

A fegyelmi bizottságban végzett munkájáért Németh László, Hujber József és Gyene Attila kapott dicséretet. A játékvezetői bizottság vezetőjének, Sikos Lászlónak és a játékvezető küldőnek, Piri Józsefnek ajándékutalvánnyal kedveskedtek. Húsz éves kispályás játékvezetői munkájáért serleg jutalomban részesült Pernyesz Imre, Nagy Zoltán játékvezető pályafutása befejezése alkalmából kapott emléktárgyat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!