Sport

2016.01.31. 09:26

Ennyit nem fizetnek Aron Palmarssonért

Veszprém, Kiel - Soha nem fizetnénk ennyit egy játékosért sem - nyilatkozta Alfred Gislason, a THW Kiel férfi kézilabdásainak vezetőedzője reagálva arra hírre, hogy állítólag három millió euróért visszavásárolnák Veszprémből Aron Palmarssont.

B. Virág Rita

A napokban egy izlandi lap arról írt, hogy tudomásuk szerint a THW Kiel akár három millió eurót is fizetne Aron Palmarssonért az MVM Veszprémnek, csak hogy visszacsábítsa az irányítót.

Ezeket az értesüléseket most Alfred Gislasson, a Kiel vezetőedzője kerek-perec cáfolta.

- Annyi igaz az egészből, hogy egy nap tényleg szívesen látnánk újra sorainkban Aront. De annyit még mondhatok, soha nem fizetnénk ennyi pénzt egy játékosért sem - szögezte le a szakvezető.

A THW Kiel komoly gondokkal küzd, hiszen a férfi kézilabda Európa-bajnokságon két meghatározó játékosa, Christian Dissinger és Steffen Weinhold is megsérült. A két maródi helyére, ha nem is Palmarssont, de sikerült új embert szerezni. Az anyagi csődbe jutott HSV Hamburg együtteséből a német bajnok leigazolta Dener Jaanimaát, aki jobbátlövő poszton bevethető. Az észt válogatott 26 esztendős és egyelőre a szezon végéig írt alá a Kielhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!