Sport

2016.03.29. 16:15

A parkett úrnői - A házigazda klub lányai remekeltek

Balatonfüred - Mind egyéniben, mind csapatban pozitív meglepetésekkel teli, remek szereplést tettek le az asztalra a Balaton Fitness SE lányai a saját rendezésű, országos megmérettetésen.

Horváth Gábor

A Magyar Fitness Szövetség Fit-Kid Dance és Dance Show versenyének adott otthont a füredi Balaton Szabadidő Központ. A szervező Balaton Fitness SE egy remek hangulatú, magas színvonalú viadalt hozott sikeresen tető alá, ráadásként a házigazda klub versenyzői kimagaslóan szerepeltek a látványos megmérettetésen.

Eredményeikről Csapó Zsuzska edző tájékoztatta a Naplót.

Sokan remekeltek, fotónkon balról: Budai Alexa, Takáts Boglárka, Vajda Alexa, és Bódiss Lilien
Fotó: Csapó Zsuzska

- Az 1B korcsoportban Bódiss Lilien második helyen végzett, és mivel ő az előző versenyen is dobogós volt, már biztos, hogy szeptembertől eggyel magasabb osztályban versenyezik majd. Ugyanitt ötödik lett Vajda Alexa Boglárka, hatodik Takáts Boglárka és kilencedik Budai Alexa. A 2A korcsoportban élete első versenyén Seprényi Virág tizedikként zárt. A harmadik korcsoportban nem várt siker született, ugyanis az egyik legnépesebb mezőnyben az újonc Hauzer Boglárka aranyérmet szerzett, Oosthuien Lujza a hatodik, Budai Csenge és Idrányi Panna holtversenyben a hetedik helyen végzett. Az ötödik korcsoportban az őszi megmérettetéshez hasonlóan Herczeg Petra ismét nyerni tudott a verseny legmagasabb pontszámával, így ő is eggyel magasabb osztályba kvalifikálta magát. A hatodik korcsoportban Erdélyi Luca az ötödik, Lendvai Dóra Laura a hetedik pozíciót szerezte meg - foglalt össze Csapó Zsuzska, aki csapataik szerepléséről is büszkén számolhatott be. A BFSE itt is rendkívül sikeresen teljesített.

- Az 1-es korcsoportban bajnok lett a Baby June című produkció (Budai A., Budai K., Vörös N., Bódiss L., Takáts Boglárka és Barbara, Literáti-Nagy D., Vajda A.), a 2-es korcsoportban negyedik lett a Rockstars ( Budai Cs., Oosthuizen L., Idrányi P., Schmera B., Lendvai R., Bali B., Fóris H.), az ötödik helyen pedig egy szintén BFSE-együttes, a Herkules ( Szakál B., Vajda A, Farmakis Sz., Fehér H., Fehér G., Ferenczi D., Takó D, Rádli V.) végzett. A 3-dik korcsoportban szintén a „balatonos” lányok nyakába került az aranyérem, a Cabaret című produkció (Herczeg P., Farmakis Sz, Novák B., Kasszián R., Lendvai D., Erdélyi L.) mindenkinél jobbnak bizonyult. A dobogó harmadik fokára az „ibizás” hölgyek (Vízmeg V., Holczer F., Hosszu A.,Incze E., Rádl R., Kamondi O., Huszár L.) állhattak - mondta el a tréner.

A fővárosban is sikeresek voltak

A füredi viadal másnapján rendezték a Ritmus Csapatok Országos Táncversenyét a fővárosban. A megmérettetésen öt arany, egy ezüst és öt bronzérmet sikerült bezsebelni a Balaton Fitness SE-ének. Herczeg Petra két különdíjat (a zsűritől, és a legmagasabb egyéni pontszámért) is kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!