Sport

2016.03.08. 14:56

Így focizik egy veszprémi srác a profiknál! (videó)

Veszprém - Kun Bertalan akkor sem volt ügyetlen fiú, amikor eligazolt Hollandiába, de érdemes megnézni, mit tud most a PSV Eindhoven 16 éves profija. Videós összeállítás.

Horváth Gábor

Kun Bertalan a Veszprém FC USE kötelékében kezdett futballozni és nevelkedett 12 éves koráig, alig öt éve nagy tehetségként, gólkirályként igazolt Hollandiába. Egyáltalán nem volt könnyű dolga, nem kapott játékengedélyt, így hivatalos meccsen nem léphetett pályára egyesülete, a PSV Eindhoven színeiben. A holland sztárklub aztán - tavaly, amikor már megtehette - szerződést kínált a 16. életvétét betöltő játékosnak. Kun Bertalan tavaly nyáron már profi labdarúgóként látogatott haza, ekkor írtunk is róla.

Kun Bertalan tavaly egy PSV-mezt ajándákozott nevelőedzőjének, Kelemen Miklósnak (Fotó: Horváth Gábor)

Kun Bertalan a Bajnokok Ligájában is érdekelt egyesület U-17-es keretének tagja, a ballábas középpályás májusban tölti be a tizenhetet. Íme, egy videós összefoglaló, hogy megy mostanában neki a játék Hollandiában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!