Sport

2016.04.18. 09:00

Pastor szerint Sabate hátravetette magát

Veszprém - Juan Carlos Pastor ugyan bocsánatot kért közvetlenül a meccs után Javier Sabatetől, amiért fellökte, de a MOL-Pick Szeged hivatalos közösségi oldalán már úgy nyilatkozott, veszprémi kollégája hátravetette magát.

B. Virág Rita

A férfi kézilabda Magyar Kupa döntőn ideges jelenetek szemtanúi lehettünk. Az utolsó percben a zsűriasztalnál feszült pillanatok játszódtak le, 24:24-es állásnál Sabate mester reklamált, szerette volna, ha a játékvezetők megállítják az órát. A szegediek viszont pont az ellenkezőjét akarták elérni. Először Krivokapic másodedző lépett oda Sabatehoz, majd Pastor edző egyszerűen fellökte a veszprémi trénert. A játékvezetők viszont Krivokapicot állították ki piros lappal, úgy tűnt, pontosan nem látták mi történt.

A meccs után Pastor mindenkitől elnézést kért, ma már viszont az együttes hivatalos közösségi oldalán újra nyilatkozott az esetről: " Úgy gondolom, hogy jobbak voltunk, mint a Veszprém, igazi csapat volt, amelyik a magyarkupa-döntőn pályára lépett. ... Az utolsó pillanatokban a vendégek mestere azt szerette volna elérni, hogy kapjanak még három másodpercet támadni, pedig lejárt az idő. Én ezt szóvá tettem, ő pedig visszaszólt. Odaléptem hozzá, egy picit meglöktem, ő pedig hátravetette magát. Elnézést kértem a mozdulatért, de az igazsághoz tartozik, hogy az egész meccsen a zsűrinek beszélt, amit nem tartok sportszerűnek. Nagyon szomorúak vagyunk, mert közel voltunk egy fantasztikus sikerhez."

Az MVM Veszprém zsinórban nyolcadik sikerét aratta, a Szeged utoljára 2008-ban tudott Magyar Kupát nyerni, igaz akkor épp a Tisza-parti városban rendezték meg a négyes döntőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!