Sport

2016.06.29. 08:57

Tapolcai bíró vezetheti az Eb-döntőt - Kassai Viktor remek osztályzatokat kapott

Lapértesülések szerint akár Kassai Viktor is vezetheti a labdarúgó Európa-bajnokság döntőjét, ami egyben azt is jelentené, hogy tapolcai résztvevője is lenne az év egyik legnézettebb sporteseményének.

Horváth Gábor

Kassai Viktor és csapata, amelynek a tapolcai Bognár Tamás is tagja, rangos feladattal kezdte az Európa-bajnokságot: a magyar bírói stáb működött közre a Franciaország-Románia nyitómeccsen. Játékvezetőink szépen helytálltak, s bár az egyik eset (Giroud fejelt Tatarusanu hálójába, Kassai megadta a gólt, a románok kapustámadást reklamáltak) sokáig téma volt a szurkolók és a szakértők körében, nem lehetett hibaként felróni a döntést, hiszen még a lassítások alapján is nehéz volt egyértelmű igazságot tenni.

Kassaiék kaptak még egy csoportmérkőzést, az Olaszország-Svédország találkozót, s a legjobb magyar bíró ezen kívül még két meccsen működött közre mint negyedik játékvezető.

Kassai remek osztályzatokat kapott, s bár az Eb előtt nem tartották fináléra esélyesnek, most újra előkerült a neve.

Címkék#EURO-2016

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!