Sport

2016.09.01. 19:10

Idén száznegyvenen neveztek

Veszprém- Szombaton száznegyven autós részvételével rendezik meg a VI. Marsal’ Trophy autós tájékozódási túraversenyt, melyen közel száznegyven kilométeres útvonalat kell majd teljesíteniük az indulóknak.

Heffler Péter

A helyes itinert tartva aztán minden szakaszon több ügyességi feladatot is meg kell oldaniuk a versenyzőknek, melyekért pontokat kapnak, amik később beszámítanak a menetidejükbe. A szombati futamról egyelőre nem árulnak el többet a szervezők, mint hogy természetesen ezúttal is megyénk legszebb tájain vezet majd keresztül, hiszen a verseny egyik sajátosságának számít, hogy az útvonal részleteit egészen az utolsó pillanatig titokban tartják. A rajtok az előző évekhez hasonlóan idén is Pápán, Ajkán és Veszprémben lesznek, míg a célállomás Ajkán vár majd a futam résztvevőire, ahol ezúttal is színes programokkal, így például kézműves-foglalkozásokkal, KRESZ-totóval, illetve még külön gyerekprogramokkal készülnek a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!