Sport

2016.11.25. 12:25

Folytatnák a remek szériát idegenben is

Balatonfüred- Igazi felsőházi rangadó következik a Balatonfüredi KSE NB I-es férfi kézilabda együttes számára: közvetlen riválisa, a Budakalász otthonában próbálja meg pontjai számát gyarapítani vasárnap.

B. Virág Rita

Közel két hetes szünet után folytatódik az NB I-es pontvadászat a Balatonfüred számára. Akkor a jó erőkből álló és EHF Kupa résztvevő Csurgót sikerült két vállra fektetnie Csoknyai István tanítványainak. (27:23).

- Nagyon örültünk a győzelemnek, hiszen egy komoly együttest sikerült legyőznünk. Összességében jó védőmunkával, remek kapusteljesítménnyel nyertünk és támadásban is szép dolgokat csináltunk. Igazi, önbizalom növelő siker volt ez a számunkra - összegzett Csoknyai istván, a BKSE vezetőedzője.

A balatoniakra a téli szünetig még négy kőkemény mérkőzés vár, sorban: vasárnap Budakalászon, aztán jövő csütörtökön Tatabányán, majd december 9-én érkezik a Szeged és karácsony előtt még fogadják a Gyöngyöst is.

- Kezdeném a Budakalásszal, amely újonc létére szorgosan gyűjtögeti a pontokat. Ráadásul idegenben is bemutatott néhány bravúrt, nyerni tudott Komlón, valamint Vácott is. Persze nincs mitől félnünk, jó állapotban, jó hangulatban várjuk a találkozót. Jó lenne ponttal hazatérni, mert az év elején elhullajtott pontokat szeretnénk pótolni - fogalmazott Csoknyai edző.

Hozzátette, ezután a Tatabánya és a Szeged ellen két nagyon nehéz ütközet vár rájuk, ahol extra lenne a pontszerzés. A Gyöngyös ellen viszont újra reális esély mutatkozik erre.

- Szeretnénk minél többet kihozni ebből a négy mérkőzésből. Jó hír, hogy Zdolik kivételével mindenki a fedélzeten van, harcra kész. Külön öröm számunkra, hogy kapusunk, Fazekas Nándi különösen jó formában van, komoly tartást ad a csapatunknak a kimagasló teljesítményével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!