Sport

2016.11.09. 11:44

Kapcsándi a gólkirály jelölt

Megyei körkép - Makulátlan mutatókkal, hatból hat győzelemmel vezeti a Veszprémi Egyetem SC férfi csapata a megyei bajnokságot.

B. Virág Rita

Az őszi szezon feléhez érkeztünk el a megyei kézilabda bajnokságban. A VESC férfi csapata még nem kapott ki, mögötte második helyen áll a BDSE Nemesvámos gárdája, öt győzelemmel és egy fiaskóval, a harmadik pedig a Telekom Veszprém IV gárdája, amely még szintén veretlen, csak egy meccsel kevesebbet játszott.

A góllövőlistát a Somló Hús KK Pápa játékosa, Kapcsándi Zsolt vezeti, aki hét találkozón összesen 57 alkalommal volt eredményes. Érdekes, hogy a Pápa eddig valamennyi összecsapását elbukta.

keziszovetseg.hu

Eredmények: Bajnok DSE Nemesvámos-Rácalmás SE 28:21, KK Ajka II-Ősi Andreotti SE 25:26, VAX KE Sárbogárd-Alsóörsi SE 34:24, Ercsi SE-Somló Hús KK Pápa 42:24, Veszprémi Egyetemi SC-Bicskei KSE 36:26, Simontornyai KK-Martonvásári KSE 32:25, Bicskei TC-Simontornyai KK 24:24.

Női eredmény: Alsóörsi SE-Balatonszemes KSE 20:35.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!