Sport

2016.12.12. 20:30

A Dunaferr 3:0-ra nyert a Sümegi RE otthonában

Sümeg - Majdnem sikerült a szettrablás, de a Dunaferr végül 3:0-ra nyert a Sümegi RE otthonában.

Piltman-Horváth Barbara

Sümeg-Dunaferr 0:3 (-20, -21, -24)

Sümeg. V.: Mezei, Szabó P. A vendégek kezdték jobban a mérkőzést, de a sümegiek hamar felülkerekedtek a kezdeti álmosságon, és kisvártatva már felváltva szerezték a pontokat. A végjátékra egyenlő lett az állás, de a Dunaferr szedte össze magát hamarabb, így 20:25-re hozták az első játékrészt.

A folytatásban is a vendégek indítottak jobban, az első technikai szünetben három ponttal vezettek, de a hazaiak megfordították az állást (12:9). A végjáték ismét izgalmas volt, a Dunaferr egyenlített, majd a összeszedettebb játékának köszönhetően több sümegi támadást is hárítottak, így a második szettet is behúzták.

Nem sokon múlt a Sümegi RE győzelme, de a Dunaferr nyert  Fotó: Penovác Károly

A harmadik felvonás elején a dunaújvárosi csapat öt ponttal ellépett, de a hazaiak vérszemet kaptak, és sikeres támadásokkal 24:20-ra fordították a szettállást. Több labdájuk is volt a nyeréshez, de a Dunaferr minden attakot hárított, és végül meg is nyerték a szettet 24:26-ra, a mérkőzést pedig 3:0-ra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!