Sport

2016.12.07. 09:32

Kiütötték Schuch Timuzsin fogát! (Csak erős idegzetűeknek!)

Mindent elárul a Telekom Veszprém-Vardar Szkopje férfi kézilabda SEHA-Liga mérkőzés keménységéről, hogy Schuch Timuzsin középső metszőfogát egyszerűen kiütötték.

B. Virág Rita

A beálló, aki a veszprémi védelem meghatározó alakja, lapunknak elmondta, nem emlékszik rá, hogy pontosan mi történt, csak arra, hogy támolyog le a pályáról.

- Laci (Nagy László) jött utánam, és mondta, hogy nyugodjak meg, megtalálta a fogamat. Még tegnap este fogadott a fogorvosom, aki ugyancsak meghökkent, látva, hogy a fogamat gyökerestől verték ki. Szerencsére sikerült visszaillesztenie, és össze is varrta az ínyemet. Egyelőre még lötyög a fogam, nem tudni, a szervezetem vissza fogadja-e. Az biztos, hogy ezek után fogvédővel fogok csak játszani - hangsúlyozta Schuch Timuzsin.

Fotók: " target="_blank">facebook

A beálló hozzátette, nem szándékos ütést kapott, egyszerűen a játék hevében olyan szerencsétlenül találkozott a Szkopje beállójával, hogy ez lett a vége.

- A meccs után nem voltam jól, a fejem eléggé fájt. Nem tudom, szombatig, a Zágráb elleni SEHA-találkozóig rendbe jövök-e. Ma kell visszamennem a fogorvoshoz és akkor azt is megtudom, mikorra készül el a fogvédőm - közölte a játékos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!