Sport

2016.12.19. 09:26

„Megkoronázták” a futsalsorozatot

Balatonfüred – A sorozat első meccsén kikaptak a legnagyobb vetélytárstól, a végén mégis ők örülhettek.

Horváth Gábor

A Korona Panzió sikerével ért véget a balatonfüredi futsalbajnokság. A november közepén kezdődő viadalon négy csapat mérette meg magát, a résztvevők két-két meccset játszottak egymással a Balaton Szabadidő Központban.

A sorozat mindjárt rangadóval kezdődött, az első játéknap derbijén a Nívó 4:3 arányban felülmúlta a Korona Panziót, amely azonban ezután már nem hibázott, mind az öt további találkozóját megnyerte. Köztük a legnagyobb rivális elleni visszavágót is. A Nívó futott be a második helyen (13 ponttal), a harmadikon az Ada-Bau Favorit (7), a negyediken az IN-Team (0) végzett.

A fotón is látható, a füredi futsalbajnokság kemény csatákat hozott

Fotó: Penovác Károly

Eredmények: Korona Panzió-Nívó 3:4, Ada-Bau Favorit-Int Team 4:0, In-Team-Korona 0:13, In-Team-Nívó 0:5, Korona-Ada-Bau Favorit 7:1, Nívó-Korona 4:6, In-Team-Ada-Bau Favorit 0:9, Nívó-Ada-Bau Favorit 4:4, Korona-In Team 11:1, Ada-Bau Favorit-Nívó 3:4, Nívó-In Team 6:3, Ada-Bau-Korona 3:5.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!