Sport

2017.01.21. 13:53

Az Ajka verte a Pápát, Füred: tizenhárom gól

Ajka, Balatonfüred - Az NB III-as FC Ajka legyőzte a megyei első osztályban szereplő Pápai Perutz FC-t edzőmeccsen. A második fordulót rendezik Téli-kupa labdarúgó felkészülési sorozatban ezen a hétvégén.

Horváth Gábor

Az NB III nyugati csoportjában negyedik helyen telelő FC Ajka a Perutz FC-vel játszotta idei első tesztmérkőzését. A találkozót 1:0-ás ajkai sikert hozott, a gólt Kovács Gábor szerezte.

Az ajkaiak és a pápaiak a hétvégi program folytatásaként a győri Alcufer-kupa teremtornán szerepelnek. Az FC Ajka legközelebb január 25-én, szerdán Csákváron lép felkészülési találkozón pályára.

Az FC Ajka (piros felsőben) hajtós, kemény edzőmeccset játszott a pápaiakkal Fotó: Penovác Károly

A nagypályás, műfüves Téli-kupa balatonfüredi csoportjában a házigazda felnőtt csapata 13:0-ra verte saját utánpótlás együttesét.

Eredmény: Balatonfüredi FC-Balatonfüredi USC 13:0 (4:0). V.: Bódi. Gólszerző: Emperger, Miskei, Tóth 3, Krén, Sergő 4, Mátó 3.

A következő forduló (január 28., szombat) programja, 10.00: Balatonfüredi FC-Balatonalmádi SE, 12.00: Fűzfői AK-Tótvázsonyi SE.

Az ajkai csoport mérkőzéseit vasárnap játsszák, a program, 10.00: Sümeg VSE-Pápai ELC, 12.00: FC Ajka-Veszprém FC USE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!