Sport

2017.04.05. 17:55

Dobogón az ajkai Cápák

Kaposvár - A Dunántúli Vízilabda-bajnokság gyermek A felsőházi rájátszása ezúttal Kaposváron folytatódott, ahol a Balaton Vízilabda Klub (BVK), valamint az ajkai Cápa VK volt érdekelt.

B. Virág Rita

A felsőházi rájátszás harmadik fordulójának nyitó mérkőzésén a BVK fájó vereséget szenvedett a sereghajtó Fehérvár VSE gárdájától (13:11). A fűzfőiek legeredményesebb játékosa Kiss Dániel volt, aki négy gólig jutott.

A Sopron és a Kaposvár találkozóját követően (13:11) Veszprém megyei rangadót tartottak, ahol a BVK egy utolsó másodpercben szerzett találattal fektette két vállra ajkai riválisát (12:11). A legjobb góllövők: Brodmann Máté 3, Kiss Dániel 3, ill. Nagy Botond 5, Magyar Tamás 3.

Az utolsó előtti meccsen a rendező Kaposvár 19:17-re kikapott a Fehérvártól. Ezt követően a Cápa VK újabb vereséget szenvedett, ezúttal a soproniaktól kapott ki 14:10-re. Az ajkaiak közül Nagy Botond hét gólt szerzett.

A fekete sapkás Kiss Dániel összesen hét gólt szerzett a kaposvári tornán Fotó: BVK

Jelenleg a csoportot a Sopron vezeti makulátlan mérleggel, megelőzve a három győzelmet és három vereséget számláló ajkai Cápa VK-t. A BVK most a negyedik két sikerrel és négy fiaskóval.

A Dunántúli Vízilabdaliga ifjúsági-serdülő bajnokság alsóházi rájátszásának utolsó fordulójából előrehozott mérkőzést rendeztek Balatonfűzfőn. A BVK a Városgazda Utánpótlás Akadémiát győzte le 9:5-re. Kerekes Csongor csapata így hibátlanul vezeti csoportját öt mérkőzés után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!