Sport

2017.05.03. 15:35

A grappling egyre népszerűbb sportág

Pápa - A G4 Grappling Liga ötödik évadában a városi sportcsarnok is otthont adott egy grappling-, azaz földharcversenynek, melyre 22 klub 139 versenyzőjétől 274 nevezést regisztráltak.

Haraszti Gábor

- Négy tatamin, öt versenyszámban rendeztük a küzdelmet a manó korosztálytól kezdve egészen a szenior korúakig - nyilatkozta Mihályfi Ákos, a házigazda Zé Radiola Team Pápa vezetője.

A viadalra 139 versenyzőtől 274 nevezés érkezett
Fotó: Haraszti Gábor

- A viadalon három pápai indulónak is szoríthattunk, nekik ez volt az első versenyük, így Pereznyák Ferenc harmadik, illetve Madarász Marcell ötödik helyezésével elégedettek lehetünk. Molnár Károly is tatamira lépett, számára jó felkészülést jelentett ez az erőpróba a zalaegerszegi MMA-gálán való induláshoz. Nagy elismerés számunkra, hogy 2015 után ismét lehetőséget kaptunk egy földharcverseny megrendezésére.

A Global Grappling szabályai az akciódús, látványos küzdelmet támogatják. Azt a versenyzőt, aki hárít, nem hajlandó felvenni a küzdelmet, a szabályok büntetik - fűzte hozzá. har

 

Címkék#grappling

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!