Sport

2017.05.08. 14:20

Tornabajnoki címet szereztek az országos döntőben

BUDAPEST - Egy bajnoki cím, valamint két ezüst-érem jutott a Vetési gimnázium tornászainak, míg a Botev iskola két második helyezéssel tért haza a torna B kategóriás diákolimpiai országos döntőről.

B. Virág Rita

A közelmúltban megrendezett torna B kategóriás diák-olimpiai döntőben a két nap során mintegy 720 diák és 120 csapat versenyzett. Megyénket a Botev és a Vetési képviselte.

A Botev II., illetve III-IV. kategóriás leánycsapatai egyaránt második helyen zártak. A III-IV. korcsoportos csapat tagjai: Raffai Bíbor, Raffai Mercédesz, Bauer Viktória, Stark Bereniké, Gugolya Zsófia, Csikó Kinga.

A képen a Vetési gimnázium csapata, amely a diákolimpiai országos tornadöntőben második helyen végzett
Fotó: Vetési Gimnázium

A II. korcsoportos csapat tagjai: Csuta Sára, Gombos Dóra, Boros Laura, Polák Luca, Lakatos-Bartók Zsuzsa, Kiliti Eszter. Felkészítő ta-nár: Papréti Emese, Pődör Ramóna.

A Vetési gimnázium fiú- gárdája az V-VI. korcsoportos haladó versenyben vett részt. Vesztergom János testnevelő tanítványai a második helyen zártak, ráadásul Dukai Ábel megnyerte az egyéni összetett versenyt, Vincze Dávid ezüst-érmet vehetett át, Horváth Gergely negyedik lett. A csapat további tagjai: Szekeres Dominik, Abafalvi László, Pálfy Gergő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!