Sport

2017.07.31. 16:31

Olimpiai bajnokok Füreden

BALATONFÜRED - Újra összeállt az olimpiai aranyakat halmozó magyar vízilabda-válogatott, amelynek tagjai közül többen Balatonfüreden is vízbe szállnak.

Horváth Gábor

A masters világbajnokságra készülő, Kemény Dénes vezette csapat szerdán a városban vendégeskedik és 17 órai kezdettel gálameccset játszik a Tagore sétány előtt. A szervezők tájékoztatása szerint több egykori klasszis is érkezik. Azonban nemcsak emiatt lesz érdemes kilátogatni a rendezvényre, amely a Vizes Sportok Napja elnevezést kapta. Az esemény már délelőtt elkezdődik, 9.45-től szinkronúszó nyílt edzést és sellőuszony bemutatót tekinthetnek meg az érdeklődők a vizes vb-re épült lelátóról. Délután két órakor utánpótlás vízilabdázók csobbannak a Balatonba, 16 órától Kósz Zoltán és Szécsi Zoltán áll a kapuba hétmétereseket hárítani. A programot beszélgetések, interjúk színesítik. Jelen lesz többek között Kásás Zoltán világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, de más sportágak  kiválóságai is meghívást kaptak. A rendezvény megtekintése ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!