Sportvilág

2015.06.23. 18:14

Volt már jobb szereplés is az Európa Játékokon

A veszprémiek úszója is bemutatkozott Azerbajdzsánban zajló az Európa Játékokon. A keddi versenynap nem hozott kiemelkedő eredményt a magyar csapatnak.

Horváth Gábor

A veszprémi Rasovszky Kristóf is medencébe szállt a bakui Európa Játékok keddi versenynapján, a Balaton Úszó Klub tehetsége 400 m gyorson 3:57.28-as eredménnyel nem tudta beverekedni magát a döntőbe Leitner Zsófiához (50 m mell, 100 m gyors), Sós Dánielhez, Tekauer Márkhoz (50 m pillangó) és Varga Dominikhoz (100 m hát) hasonlóan. Bokros Blanka és Bonecz Boglárka (200 m pillangó), valamint Matyasovszky Dalma (200 m hát) bejutott a szerdai döntőbe, Juhász Janka 800 m gyorson hatodik lett. Tollaslabdában kedden Krausz Gergely nyert, Sárosi Laura vereséget szenvedett.

Sárosi Laura tollaslabdázó szerdán folytatja szereplését
MTI-Fotó: MOB/Szalmás Péter

Az ökölvívóknál Nagy Bianka és Varga Miklós ötödikként zárt súlycsoportjában. A kedden szereplő vívóknál egyedül a párbajtőröző Kun Anna teljesített kiemelkedően, ő nyolcaddöntőbe jutott. Szerdán pástra lépnek a férfi párbajtőrözők, két tapolcai kiválósággal Hanczvikkel Márkkal és File Mátyással a soraikban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!