Sümeg

2011.02.21. 22:10

Bioélelmiszer a legkisebbeknek

Bébiételt és biotejet adományozott a Teuton Lovagrend Sümegnek és Pápának. Az adományt Klaus Blos nagymester juttatta el a két városba február 21-én.

Tisler Anna

Sümegen a Máltai Szeretetszolgálat csoportja fogadta a hét raklapnyi, több millió forint értékű adományt. Horváth Béla, a karitatív szervezet elnöke elmondta, örömmel fogadták az újabb ajándékot, amely a térségben számos család életét teszi könnyebbé. Az élelmiszerből jut a nehéz körülmények között élő gyermekeknek, szállítanak abból a város és a térség bölcsődéibe, óvodáiba, valamint a közeli kórházak gyermekosztályaira is.

Mint korábban megírtuk, a németországi cég évek óta rendszeresen támogatja a várost. A Teuton Lovagrend több kamionnyi pudingot, müzlit és bioitalokat adományozott 2010-ben is a városnak. Az elosztást a szeretetszolgálat munkatársai segítségével Rátosi Ferenc, a lovagrend magyarországi tartományi főnöke végezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!